Linslusen 2.0

Nu är sidan igång igen, det tog sin tid och det finns många anledningar till både det ena och det andra men nu är den online till slut. Mycket har hänt sedan sist, 11 april 2014, mycket skoj och en del mindre skoj grejer, men full fart har det varit i vilket fall :)

Fotograferingsmässigt har jag gjort en helomvändning. Jag har bytt system totalt, kör numera Fujifilm istället för Canon och är helnöjd med detta! :) Jag hade en period för ca. två år sedan då fotograferingen dippade lite i intresse men sedan dess har jag tagit tag i det och hittat en ny glöd att fotografera.

Så till bloggen nu då, jag får se hur mycket som kommer att komma upp här fram över, finns många grejer som pockar på uppmärksamheten nu för tiden. Men jag tänkte i alla fall att jag lägger upp sida igen och så får vi se hur ofta det kommer in inlägg helt enkelt! :)

Några bilder tänkte jag såklart bjuda på också, det är en salig blandning från de senaste åren, ett väldigt litet urplock av alla foton, utan något speciellt serietänk eller så. Bara några bilder helt enkelt!

På (förhoppningsvis snart) återseende!

Mathias

Senaste inläggen

One Comment

  1. Mia
    5/18/2017
    Reply

    Så roligt att du är igång igen, och så fin sidan blivit!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *