Lite gött & blandat

För ett litet tag sedan tog jag beslutet att byta ut min interna hårddisk i min dator mot en mycket snabbare SSD. Sedan bytte jag i sin tur ut min DVD-spelare som sitter i datorn mot den gamla ”vanliga” hårddisken. Detta gjorde att jag fick en jättesnabb disk som jag kör hela mitt OS och alla program på samtidigt som jag har den andra stora disken till lagring. Och jag säger bara oj vad fort det går! Allting startar mycket snabbare och allting jobbar mycket snabbare. Det är som att jag har en helt ny dator! Det känns helt fantastiskt att jobba med bilder numera, tidigare har bildprogrammen gått ganska slött men nu går allt som på räls :)

Jag kan verkligen rekommendera alla som har en kompatibel dator och som jag, inte använder DVD-läsaren speciellt ofta, att göra uppgraderingen. Man får dessutom med ett externt chassi som man stoppar själva DVD-läsaren i och sedan är det bara att koppla in den via USB. Själva uppgraderingen kommer från HARDWRK.com och där får man med allt man behöver inkl. verktyg och en fin manual. Fantastiskt :) Man kan tro att jag är sponsrad av Hardwrk och det hade ju varit väldigt gött. Men jag är bara så nöjd med uppgraderingen och min nya dator!

Bara för det så bjussar jag på ett par goa vårbilder från balkongen, som jag för övrigt redigerade utan några som helst tekniska fördröjningar på min ”nya” snabba dator ;)

Senaste inläggen

One Comment

  1. Tjejen
    4/21/2014
    Reply

    Så tokiga katterna ser ut, tänk när kattmyntan kommer börja växa till sig..oj oj oj… :-D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *