Nytt år nya bilder!

Oj vad tiden går, det var ju ett tag sedan jag lade upp något på bloggen men det betyder inte att jag varit mindre aktiv med fotograferandet. Tvärtom, jag har fotat så mycket att jag knappt hunnit lägga upp nya bilder :)

Nä men skämt och sido så har det hänt ganska mycket sen sist. Bland annat så har jag gått och köpt mig en ny kamera och ett nytt objektiv. Valet föll på en Canon 7D och jag måste säga att jag är väldigt nöjd hittills. Det är många grejer jag gillar med den, framför allt hur den är att använda, ergonomin, känslan i fotograferandet och hur bilderna blir :)

Parat med mitt nya Sigma 30mm 1.4 så är det himla roligt att fotografera! :) Anledningen att jag valde det objektivet är att jag var sugen på ett fast objektiv med stor bländare. 1.4 blir verkligen speciellt, inte bara att det är väldigt ljuskänsligt men skärpedjupet blir väldigt vackert också. Det tar en liten stund att vänja sig vid det i och med att man har så liten yta att fokusera på, men allt eftersom lär man sig hitta rätt i fokuseringen och resultatet blir fantastiskt! :)

Men men, nog skrivet, ovanför ligger lite bilder som jag tagit sedan senaste uppdateringen, en liten återhämtning över vad som hänt den senaste tiden så att säga :)

Hoppas ni alla får ett härligt fotoår 2014!

 

Senaste inläggen

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *