Blast from London

Det här var en rolig session. Min kollega Christopher har precis köpt en äkta Londontaxi som han har importerat direkt från just London. Han kommer att ha den i sitt nya företag TaxiDJ och han ville att jag skulle ta lite bilder på bilen till hemsidan. Det tyckte jag lät som en rolig grej och sagt och gjort begav vi oss ut för att ta lite bilder.

Det var en kul fotning med väldigt soligt väder, kanske inte helt optimalt men det var ju bara att finna sig i och göra det bästa av det. Under sessionens gång kom det lite moln som bidrog till en lite mer spännande och dramatisk himmel men framför allt, gav ett lite jämnare ljus. Det var också roligt eftersom det är ett så ikoniskt objekt att fotografera, bilderna blir liksom mysiga av sig själva bara av att man ser bilen i dem :)

En grej som slog mig väldigt tydligt under den här plåtningen var hur viktigt det är med perspektiv och vinklar i bilderna. Det kan göra en så stor skillnad bara av att sätta sig på huk ibland, väldigt lärorikt :)

Som sagt, detta var en väldigt rolig typ av fotografering och jag hoppas verkligen det går bra för Christophers nya fima, men med den bilen, hur kan det inte gå bra? :)

Senaste inläggen

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *